Colegii l-au surprins cu o petrecere și el i-a surprins cu un proces de 450.000 de dolari pe care l-a câștigat

Sursă foto: Pexels (Pavel Danilyuk)
Sursă foto: Pexels (Pavel Danilyuk)

Un american și-a dat compania și colegii în judecată pentru că i-au organizat o petrecere surpriză, acesta câștigând procesul și încasând 450.000 de dolari.

Un bărbat din Kentucky a primit 450.000 de dolari după ce compania sa i-a organizat o petrecere surpriză cu ocazia aniversării, în ciuda avertismentelor sale că i-ar provoca stres și anxietate. Reclamantul, Kevin Berling, susține că petrecerea nedorită din 2019 de la Gravity Diagnostics i-a provocat o serie de atacuri de panică, scrie BBC. Berling a susținut în cadrul procesului că firma sa l-a discriminat pe baza unui handicap.

Compania a negat orice greșeală.

Potrivit procesului intentat în comitatul Kenton din Kentucky, Berling, care suferă de tulburări de anxietate, i-a cerut managerului său să nu-i sărbătorească ziua de naștere la locul de muncă așa cum se întâmplă de obicei pentru angajații săi, deoarece i-ar putea produce un atac de panică și i-ar aduce înapoi amintiri neplăcute din copilărie.

A fost criticat într-o ședință că nu a apreciat gestul colegilor

În ciuda solicitării lui Berling, compania, care efectuează teste Covid-19, i-a organizat o petrecere surpriză în august 2019, declanșându-i un atac de panică. Acesta a părăsit rapid petrecerea și și-a mâncat prânzul în mașină.

Procesul menționează că Berling a fost „confruntat și criticat” într-o întâlnire de a doua zi, unde a fost acuzat că „a furat bucuria colegilor” și că „s-a comportat o fetiță”. Întâlnirea tensionată a provocat un al doilea atac de panică, după care compania l-a trimis acasă pentru restul zilelor de 8 și 9 august.

Procesul a durat două zile și a primit aproape jumătate de milion de dolari 

Pe 11 august, Gravity Diagnostics l-a concediat, invocând îngrijorări legate de siguranța la locul de muncă. Procesul său a susținut că angajatorul l-a discriminat din cauza unei dizabilități.

După un proces de două zile de la sfârșitul lunii martie, juriul i-a acordat 450.000 de dolari prejudicii, constând din 300.000 de dolari pentru suferință emoțională și 150.000 de dolari în salarii pierdute.

Citește și:  Între două story-uri și un TikTok, petrecerile cu vechii prieteni nu mai funcționează. Trăim la o scală de 9 inchi și stăm mai mult pe timeline decât în living

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel