Colegi liberali îi cer demisia lui Radu Stroe

stroe
stroe

Mai mulți colegi ai lui Radu Stroe îi cer demisia fostului ministru de Interne în cadrul unei ședințe de grup a deputaților liberali, după ce în ultima perioada acesta a contestat conducerea partidului, potrivit surselor citate de Mediafax.

Radu Stroe a acordat săptămâna trecută un interviu pentru Antena 3, în cadrul căruia a declarat că șeful PNL, Crin Antonescu, nu are nicio șansă să câștige alegerile prezidențiale. Stroe a pledat pentru refacerea USL, promovând mesajele enunțate constant de Călin Popescu Tăriceanu și premierul Victor Ponta.

Citește și: Trei motive pentru care Radu Stroe îi ține spatele lui Călin Popescu Tăriceanu

Radu Stroe participă la ședința de grup a deputaților PNL, unde unii colegi îi solicită demisia din calitatea de membru PNL. Conform Mediafax, fostul ministru le-a replicat colegilor care îi fac reproșuri că nu intenționează să-și prezinte demisia.

În cadrul aceleiași reuniuni se discută posibilitatea unei propuneri de excludere sau suspendare din partid pentru 6 luni. 

"Dacă luăm sub 20%, şi dacă luăm peste 22%, problema refacerii USL şi a revenirii PNL-ului la guvernare, în condiţiile protocolului USL, este o obligaţie pentru toţi liberalii. A fost o greşeală decizia luată. Oamenii încep să îşi dea seama", a declarat Radu Stroe, vineri, pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel