Colectiv- Tristul număr 47. Cine este tânărul care a murit luni seară

Incendiul din clubul Colectiv a luat patruzeci și șapte de vieți. Ultima s-a stins luni seară, pe un pat din Spitalul de Arși din Capitală. 

Era un tânăr pasionat de viață. O surprindea în toată frumusețea și culorile ei. Era fotograf. Liviu Zaharescu, din Brașov. Era absolvent al Facultății de Marketing de la ASE, iar de câţiva ani lucra ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let's Rock România. Liviu Zaharescu avea 25 de ani. Tocmai îşi cumpărase echipament foto nou şi era în prima linie de fotografi în seara dezastrului de la clubul Colectiv.  

Andrada Mihăilescu, prietena lui Liviu Zaharescu, a fost şi ea rănită în incendiul din clubul Colectiv este în continuare internată în spital. În urmă cu câteva zile, mama tânărul scria: "Pentru toți cei care au aflat și pentru toți cei care încă nu știu! Liviu, scumpul meu băiat, este într-o situație critică! Este în stare gravă la Spitalul de Arși în urma incidentului de la Colectiv. A trecut stabil peste primele 48 de ore ceea ce este o bătălie câștigată! A făcut prima operație de grefare de piele. În următoarea săptămână Dumnezeu trebuie să îl ocrotească să NU facă nicio infecţie sau complicaţie pulmonară! Este puternic şi este un luptător! Să ne rugăm să aibă toată forţa necesară să treacă peste această săptămână!", citează România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel