COLECTIV. Ionuț Cristache, „marcat pe viață”: Atunci am înțeles un lucru

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Se împlinesc trei ani de la tragedia din clubul Colectiv. „Ce am văzut în acea seară m-a marcat pe viață”, a spus Ionuț Cristache, la începutul emisiunii sale de la TVR 1.

„Acum trei ani de zile, ajungeam acasă după vreo 12 ore petrecute la muncă, pe teren. Eram reporter la o altă televiziune și de abia așteptam weekendul să mă refac. Nici bine nu am intrat pe ușă că, pe sub geamul meu, a început un urlet nesfârșit de sirene. Minute întregi un râu de ambulanțe a curs pe sub geamul meu.

Când am văzut că mă sună șeful de redacție, mi-am dat seama că se întâmplase ceva grav. Pe drum e o echipă cu care te vei întâlni acolo, arde tot clubul. Ce am văzut în acea seară m-a marcat pe viață. Răniți, părinți cu buletine în mână, întrebând și în stânga și în dreapta. Culmea, oameni politici care se perindeau aiurea pe acolo. De la toate partidele. Medici disperați, asistente. Era un haos de nedescris. Eu, personal, atunci am înțeles un lucru: în țara asta nu ai scăpare. În caz de ceva, nu te poți baza decât pe tine", a spus jurnalistul Ionuț Cristache, marți seară, la începutul emisiunii sale „România9”, de la TVR 1.

Marius Rușitoru, editor de imagine la TVR, şi-a pierdut viaţa în incendiul din Colectiv. „65 de tineri au pierit în acea noapte. Printre ei, și colegul nostru Marius Rușitoru, editor de imagine, care a plecat direct de la muncă la concert", a spus Ionuț Cristache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel