#COLECTIV. Bilanț 65: Răzvan s-a sinucis după 1 an și 9 luni de la incediul care i-a ucis iubita

Răzvan
Răzvan

Unul dintre supraviețuitorii din Colectiv, Răzvan, a murit astăzi. Bilanțul incendiului din Colectiv a ajuns la 65. 

Răzvan s-a sinucis astăzi, la 1 an și 9 luni de la incendiul din Colectiv, potrivit Observator. În incendiu, și-a pierdut logodnica, pe Tina. Flăcările din Colectiv se pare că i-au lăsat urme adânci lui Răzvan. 

”Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug”, a declarat Răzvan pentru Observator TV, în noiembrie 2015.

Răzvan și Tina au urmărit concertul băieților de la Goodbye to Gravity, care le erau și prieteni. Tina a plecat la toaletă chiar înainte să izbucnească incendiul. 

Răzvan povestea pentru Obserbator TV: ”Eu eram în fața scenei și ea s-a dus la toaletă. Când mi-am dat seama că e vorba de ceva grav, am fugit spre mijlocul sălii să văd unde e Tina. Dar ea nu mai era acolo. Mie nu mi s-a părut că eram mulți spectatori. Cred că dacă era amenajat mai bine, nu se întâmpla asta. Mi se pare stupid ce s-a întâmplat”. 

Tina, iubita lui n-a mai scăpat în urma tragediei. Răzvan i-a găsit cadavrul la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului, în baia clubului. Ea avea 28 de ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel