#COLECTIV. Alina Albert, ȘOC: Nu a fost un simplu accident. Ar trebui să nu avem liniște și somn

Irina Constantin / 19 aug 2017 / 21:37 Salveaza PDF Comentarii
Colectiv
Colectiv

Parapsihologul Alina Albert a făcut declarații șocante, la Antena 3. 

”Mă gândesc încă dacă este vorba despre o simplă sincronicitate autentică sau o minte bolnavă a făcut cumva să pară un fel de sincronicitate. Aici mă refer la tragedia de la Colectiv. Prima melodie care a deschis concertul se numea The day we die și ultima melodie care încheie concertul se numește Ode to a sacrifice. Intuiția mea spune că niște oameni foarte răi s-au jucat cu mintea și au profitat de naivitatea unor copii și au sacrificat în numele unor idealuri și acțiuni numai de ei știute.” a spus Alina Albert la Antena 3. 

Parapsihologul afirmă în continuare că la Colectiv a fost ”o manipulare”. Ea este de părere că a fost studiată înainte mentalitatea poporului nostru. Mai mult, Alina Albert susține că ”parcă a fost ales locul ăsta, trupa asta, de o minte bolnavă și de niște oameni fără Dumnezeu și fără nimic pe lumea asta, asta simt eu, asta este intuiția mea”. 

”Nu a fost un simplu accident la Colectiv. Ar trebui să nu avem liniște și somn”

”Cineva a avut interesul ca Victor Ponta să cadă atunci, pentru ca cineva să vină să preia puterea și să facă cumva ca lucrurile să meargă într-o anumită direcție. Să ne întoarcem la sincronicități, nu vreau să fac politică, dar nici nu vreau să las lucrurile așa. Eu nu cred că a fost un simplu accident ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. Noi, ca națiune, ar trebui să nu avem liniște și somn până când nu aflăm adevărul până la capăt” a subliniat Alina Albert. Parapsihologul susține că vom afla adevărul ”peste foarte mult timp și mă tem că atunci nu va mai conta”. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25