#Colectiv 65: Răzvan s-a sinucis. "M-a scârbit ce s-a întâmplat"

Corina Băcanu, copywriter cu blog, a spus că nu i-a venit să creadă ce s-a scris, pe Facebook, despre Răzvan, tânărul care a scăpat din incendiul de la Colectiv, dar a decis să se sinucidă.

Amintim că luni Corina Băcanu a spus că speră ca Răzvan să fie înmormântat creștinește, deși și-a pus capăt zilelor.

"Am o colecție impresionantă de print screenuri cu judecățile de valoare ale cretinopaților vizavi de băiatul care a supraviețuit incendiului din Colectiv, dar a decis să-și ia viața, ca urmare a deznădejdii și disperării. Nu am să le fac publice din respect pentru familia lui. Până și pentru mine a fost greu de îndurat, deși sunt călită psihic când vine vorba de contactul cu subspecia umană. Ce m-a șocat totuși cu adevărat este că printre jegurile care s-au apucat să arunce cu venin și smoală apropo de ce e "creștinește" și ce nu, s-au aflat o "psiholoagă" de la Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului sectorul 2, niște popi, vreo 2-3 medici și câțiva oameni care lucrează în comunicare. Adică oameni de la care ai pretenții, nu pupători de cururi de moaște. Recunosc sincer că pentru prima dată de când sunt pe facebook, am vrut să închid comentariile ca să nu mai citesc cum "Hristos îi iubește doar pe cei puternici".

Ieri, pentru prima dată, internetul m-a scârbit. Atâta lipsă de bun simț, de umanitate, de empatie și de dragoste nu am mai văzut niciodată. Voi rămâne astfel la concluzia că în unii oameni nu există niciun fel de parte bună, deși eram convinsă că nimeni nu poate fi un jeg 100%. Ba poate fi. Problema e când dai de jeg în societate, mai precis când apelezi la "psiholoaga" cretină care spune că un sinucigaș nu este acceptat sau iubit de Dumnezeu.

Ferească dumnezeu de cretinul deghizat în lup moralist!", a spus Corina Băcanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel