Coldea, la Academia de Informații. Pricopie: Dosarul, FOARTE BUN

Irina Constantin / 16 aug 2017 / 21:44 Salveaza PDF Comentarii

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a declarat, astăzi, că dosarul cu care fostul prim-ajunct SRI, Florian Coldea, a participat la concursul pentru postul de conferenţiar la Academia Naţională de Informaţii a fost fost foarte bun. 

”Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experienţă didactică de ani buni. A predat mulţi ani la Academia Naţională de Informaţii având calitatea de lector şi cadru didactic asociat. Nu văd care este subiectul excepţional în discuţie pentru că domnia sa a participat la un concurs conform metodologiei afişate de universitate, dosarul este foarte bun. Mai mult, dincolo de evaluatori, în cadrul dosarului domnia sa a prezentat o serie de recomandări inclusiv de la profesori străini'” a spus Pricopie, care a fost membru al comisiei de concurs, potrivit Agerpres.

[citeste si]

El a adăugat că ”Din punctul meu de vedere, totul s-a desfăşurat conform legii şi procedurilor. Nu văd nimic excepţional în faptul că o persoană care are experienţă de peste 20 de ani în domeniu şi activitate didactică a participat la un concurs de conferenţiar în universitatea în care preda deja de ani buni”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24