Colegul avocatului lui Adamescu: până la DNA, nu era stresat

George Dumitru
George Dumitru

Colaboratorul avocatului lui Dan Adamescu, George Dumitru, a vorbit despre gestul extrem al colegului său de a se arunca în fața metroului. 

Unul din puținii avocați pe care îi cunosc eu care avea conștiință, nu era un rechin

"George Dumitru era unul din puținii avocați pe care îi cunosc eu care avea conștiință, nu era un rechin, care înghițea tot ceea ce avea în jur. George avea o vorbă: și după acest principiu s-a ghidat toată viața lui:este bine să pui liniștit capul pe pernă.

Probabil după discuția cu oamenii de la DNA și cu mai mulți bărbați în fața blocului (dar nu se știe identitatea lor, ar putea fi prieteni), el a considerat, probabil, că nu mai poate pune capul liniștit pe pernă din varii motive... pentru că ar putea cineva să se gândească să-i facă rău, pentru că libertatea i-ar putea fi pusă în pericol. Cunoscându-l, mustrarea de conștiință ar putea fi un motiv suficient, coroborat cu mulți factori stresanți, nu poți să pleci de acolo și să fii liniștit, te gândești la ce e mai rău, poate că dacă și-ar fi luat un pic de timp liber nu ar fi făcut asta", a spus Cezar Laurențiu Cioc, psiholog și colaborator cu avocatul mort la metrou, George Dumitru. 

Până în momentul în care DNA a intrat pe fir, nu era deloc stresat, era un tată de familie, avea doi copii

"George Dumitru nu era un om înstărit, această imagine de om înstărit i-a fost creată de mass-media, se întâmpla ca el să meargă cu metroul. (...) Până în momentul în care DNA a intrat pe fir, nu era deloc stresat, era un tată de familie, avea doi copii", a mai precizat Cezar Cioc, sâmbătă, la la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Cezar Cioc nu exclude posibilitatea ca avocatul să fi fost "sub stresul momentului", atunci când s-a aruncat în fața metroului. "Cariera lui de avocat s-ar fi terminat", a adăugat Cioc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel