Colaborare PDL-PSD-PNL la muls bugetul local. Ce pretext au găsit consilierii din Maramureş să tragă o plimbare la Glasgow

glasgow
glasgow

În Glasgow s-ar putea să trăiască peste 6500 de români. Mulţi  lucrează la negru, unii au câte două slujbe, ca să facă faţă costurilor mari din Scoţia. Pe cine credeţi că îi afecta grija pentru timpul liber al acestora?

glasgowPe consilierii judeţeni din Baia Mare! Judeţ puternic afectat de criză, în care toate cele 350 de locuri disponibile la cantina săracilor s-au ocupat, iar oamenii care n-au ce pune pe masă trebuie să se înscrie pe liste de aşteptare, până când moare un beneficiar al asistenţei sociale. Interesul  pentru promovarea lecturii în oraşe aflate la mii de kilometri distanţă nu e întâmplător.să se plimbe la Glasgow (şi evident, să petreacă vreo câteva zile la Londra).

Conform ziarmm.ro, din delegaţie fac parte doar reprezentanţi PSD şi PNL: Directorul bibliotecii municipale, Teodor Ardelean, a ajuns consilier judeţean, convingându-şi colegii să bage sute de mii de euro în biblioteci deschise în străinătate. Numai pentru cărţile trimise la Glasgow s-au alocat 33.000 de lei, după unele surse din presa locală, sau 30.000 de euro, după altele. Suma mai mare ar putea fi justificată de costurile diurnei, transportului şi cazării a cinci consilieri judeţeni, care au de acum  un motiv Emil Marinescu, vicepresedintele Consiliului Judetean, inginer minier; Calin Matei, vicepresedintele Consiliului Judetean, inginer minier;Anton Rohian, consilier judetean, inginer agronom;Gheorghe Simon, consilier judetean, inginer;Teodor Ardelean, consilier judetean, absolvent al facultatii de Istorie – Filosofie.

Biblioteca din Glasgow va fi dotată cu 4 mii de volume şi va funcţiona în cadrul Parohiei Ortodoxe păstorite de preotul Marcel Oprişan. Întâmplător, acesta este un apropiat al consilierului social-democrat Gheorghe Simon, unul dintre beneficiarii excursiei la Glasgow. Soţia preotului va deveni bibliotecară, în prezent nefiind clar dacă salariul său va fi plătit tot de maramureşeni.

Presa locală speculează că Mircea Man, preşedintele Consiliului, a sprijinit tacit proiectul excursiei pesedisto-liberale pentru a-şi trece proiecte mult mai importante, care interesează PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel