Coita, scrisoare deschisă către Gorghiu: Nu vă mai jucați cu pocnitori. Vă bubuie în sondaje!

Politicianul Alex Coita îi transmite un mesaj Alinei Gorghiu, senator PNL, care a susținut că în politică sunt permise artificii. 

”SCRISOARE DESCHISĂ către doamna Alina Gorghiu, avocat, parlamentar, fost lider de partid.

Stimată doamnă Gorghiu, Dragă Alina,

Ca fost coleg de partid și susținător al doctrinei LIBERALE, îmi revine plăcerea să îți reamintesc câteva aspecte, pe care cu siguranță le cunoști, dar care probabil au fost aspirate în gaura neagră legislativă, de guvernare și intelectuală, creată în timpul big bang-ului care a dat naștere unui univers normativ paralel: cel al stării de alertă.

Astfel, țin să te informez că normele și cutumele societății noastre prevăd că artificiile sunt permise în următoarele situații: de Anul Nou (Revelion), la nunți, botezuri, unele petreceri de la malul mării și la unele zile naționale. Mai sunt și alte momente când oamenii pretind că văd „artificii", dar nu ne referim la ele acum.

În schimb, în lumea politică, de aproape două sute de ani, artificiile au fost înlocuite cu un fenomen nou, denumit „Constituție", emanat în urma revoluțiilor LIBERALE din prima parte a secolului al nouăsprezecelea. În România, acest fenomen poate fi elucidat folosind drept instrument o cărticică subțire, cu coperți moi, tricolore, pe care te invit cu căldură să o citești.

În cazul în care ai de gând să revii la tradiția pre-Constituțională cunoscută sub numele de PÂINE ȘI CIRC, sau ai în plan să o înlocuiești cu varianta elitistă ȘAMPANIE ȘI ARTIFICII, mi-aș fi permis să-ți sugerez alternativa unei recalificări în domeniul HoReCa, însă din păcate această industrie a fost îngropată de guvernul format de partidul din care faci parte.

Așa că, cel mai sigur ar fi ca tu și piromanii aflați azi la guvernare să nu vă mai jucați cu pocnitori. Nu de alta, dar s-ar putea să vă bubuie în sondaje.” scrie Alex Coita, pe Facebook. 

Vezi și: EXCLUSIV STAREA de ALERTĂ intră în vigoare IMEDIAT. Gorghiu, lămuriri: Se economisesc trei zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel