Coincidenţă foarte tare: audienţa pupinbăsiştilor = cota Băsescului

Radu Moraru a declanşat, ieri, după modelul securist al luptei cu duşmanul de clasă, o campanie de decredibilizare a jurnaliştilor insubordonaţi lui Traian Băsescu. Astfel, a alcătuit o listă cu cei în slujba lui SOV şi a discutat subiectul cu Andreea Pora, Ion Cristoiu şi alţi cunoscuţi pupinbăsişti, după cum le zice Mircea Badea.

Misiunea încredinţată de mogulul bun, respectiv famiglia Păunescu, a fost realizată întocmai şi la timp. Ce te faci că ratingul emisiunii este la fel de slab ca rata de încredere de care se bucură, vorba vine, şeful statului?

„Naşul”, program cu un nume care face cât un autodenunţ, abia a atins, la ora 21, o cotă de 1,4 puncte, în vreme ce Realitatea făcea, atenţie, 4,3 puncte la aceeaşi oră, iar Antena3 atingea 2,5 puncte. Astfel, din totalul publicului interesat de informaţii politice şi sociale, doar 17 la sută din telespectatori s-au uitat la B1, în timp ce 83 de procente au ales posturile care îl critică virulent pe idolul pupinbăsiştilor amintiţi.

După ultimele sondaje „optimiste”, adică realizate în debara, la Cotroceni, de Sebastian Lăzăroiu, preşedintele jucător mai poate păcăli maxim 15 la sută din electorat. Opoziţia ne asigură că Băsescu a ajuns la 10 la sută cotă de încredere, fiind sub nivelul partidului. Astfel, Radu Moraru, chiar dacă prin rating confirmă audienţa redusă a propagandei portocalii, îi face un cadou nesperat lui Băsescu, de 2 procente, la audienţă. În concluzie, omul îşi merită banii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel