Coincidență stranie legată de un accident mortal la Buzău

Giani Magalleto, cetăţeanul italian care, în martie 2014, l-a accidentat mortal pe cameramanul buzoian Laurenţiu Păun de la un post de televiziune local, în timpul unei filmări, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Cameramanul postului de televiziune Tv Buzău, Laurenţiu Păun, a fost accidentat mortal în după-amiaza zilei de 2 martie 2014, pe şoseaua de centură a muncipiului Buzău. În momentul accidentului, cameramanul, în vârstă de 31 de ani, se afla pe marginea carosabilului, de unde filma o maşină ieşită în decor. În timp ce încerca să filmeze bordul autoturismului derapat, cameramanul a fost izbit din spate de către un alt autoturism, care a derapat şi a părăsit şoseaua, lovindu-l în plin. 

Coincidență stranie

Coincidența este că ieri a avut loc un accident similar. Viața lui Roberto Senesi, operator SkyTV, în vârstă de 40 de ani, a fost secerată într-un accident rutier, la Roma. Românul de 24 de ani, de la volanul celeilalte mașini implicate în accident, este acum acuzat de omor rutier: avea o alcoolemie de 1,6. Roberto Senesi circula la bordul mașinii sale Seat Ibiza, când în față i-a apărut o mașină la bordul căreia erau doi tineri, de 24 și 30 de ani. Inutilă orice manevră, nu a reușit să evite acel proiectil care se îndrepta către el: mașina Opel Astra l-a lovit în plin în timp ce circula pe via Appia Nuova, în timp ce se ducea de la muncă către casa sa din Genzano, scrie gazetaromaneasca.com. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel