Cofondatoarea Black Lives Matter, suspectată de fraudă după ce și-a cumpărat o casă de 1,4 milioane de dolari

Cofondatoarea BLM Patrisse Cullors
Cofondatoarea BLM Patrisse Cullors

Activista americană, cofondatoare a mișcării Black Lives Matter, este suspectată de fraudă după ce și-a cumpărat o vilă luxoasă într-o suburbie din Los Angeles. 

Conform Daily Mail, casa este situată în Topanga Canyon și are trei dormitoare, trei băi, o sală de recepție foarte mare, o casă de oaspeți – o proprietate imobiliară de mare valoare, cumpărată cu 1,4 milioane de dolari.

Un alt detaliu interesant: 88% din populația cartierului în care s-a stabilit Patrisse Cullors este albă. Un nou El Dorado, care i-a făcut pe mulți să considere că activista își abandonează convingerile de justiție socială în favoarea confortului.

2. -imagine fara descriere- (casa-blm_74848700.jpg)

Trebuie menționat că înființarea Black Lives Matter nu a fost deloc un eșec financiar. Începând cu 2013, mișcarea a adunat peste 90 de milioane de dolari din donații. Pe lângă succesul financiar, activista a semnat recent un acord de producție ”multi-platformă, multi-anual” cu Warner Bros. Un acord ale cărui detalii nu au fost dezvăluite, probabil cu bonificație suficient de mare pentru a o face pe Patrisse Cullors să uite de marxismul pe care îl revendica, mai transmite sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel