Codul administrativ. Stănescu: Este aşteptat de întreaga administraţie publică

Mihai Ciobanu / 03 aug 2018 / 13:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, şi-a exprimat speranţa vineri ca noul Cod administrativ să intre în vigoare cât mai repede, pentru a reglementa "toate lucrurile care nu sunt în ordine". 

Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, şi-a exprimat speranţa vineri ca noul Cod administrativ să intre în vigoare cât mai repede, subliniind că acesta este aşteptat de întreaga administraţie publică, mai ales de cea locală, pentru a reglementa "toate lucrurile care nu sunt în ordine". 

"În acest an a fost adoptat în Parlament Codul administrativ, care în 12 iulie 2018 a fost trimis spre promulgare preşedintelui României. Aşa cum ştiţi, el a fost contestat la Curtea Constituţională. Sigur că la acest Cod, de care vorbim de foarte mulţi ani, într-o discuţie permanentă cu structurile asociative, atât cu Uniunea Consiliilor Judeţene, Asociaţia Comunelor, Oraşelor, a municipiilor reşedinţă de judeţ, ministerul pe care eu îl coordonez astăzi a avut un rol foarte important în a avea un Cod astăzi. Sper ca el să treacă cât mai repede, pentru că este aşteptat de întreaga administraţie publică, mai ales în administraţia publică locală, pentru a reglementa toate lucrurile care nu sunt în ordine acolo şi pe care le-am trăit de-a lungul timpului cu toţii", a afirmat Paul Stănescu la bilanţul MDRAP. 

În 31 iulie, preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii privind Codul administrativ.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26