Codruț Marta, un an de la dispariție. Îl mai caută cineva cu adevărat?

Marta Blejnar
Marta Blejnar

Codruţ Marta, mâna dreaptă a lui Sorin Blejnar, fostul şef al Fiscului din guvernul Boc, este dat dispărut de 12 luni. Pe 21 martie 2012, de sfinţii Constantin şi Elena, Marta a dispărut de acasă în condiţii suspecte.

[caption id="attachment_321140" align="alignleft" width="310"] foto: Jurnalul.ro[/caption]

Şi-a lăsat telefoanele în maşină şi i-a cerut şoferului să se plimbe prin oraş. Printre ultimele persoane pe care le-a văzut a fost şi bunul său prieten şi naş Elan Scwartzenberg, pe atunci proprietar al Realitatea TV.

Soția i-a anunțat dispariția după patru zile

Dispariţia sa este cu atât mai suspectă cu cât era cercetat penal, alături de şeful şi prietenul său de o viaţă, Sorin Blejnar, pentru instigare la evaziune fiscală, scrie jurnalul.ro. E neclar şi de ce soţia i-a anunţat dispariţia abia peste patru zile. Ca o coincidenţă, Blejnar şi Schwartzenberg, au luat masa împreună la un restaurant din centrul Capitalei, la o zi după ce Marta nu a mai fost văzut de nimeni.

Paparazzi de la ZIUA News i-au surprins în data de 22 mai pe cei doi buni prieteni într-un local cu pretenţii de pe şoseaua Kiseleff, cu trei zile înainte ca soţia lui Marta să-i anunţe dispariţia. Acestea sunt faptele, numai că de atunci a trecut un an şi mâna dreaptă a lui Blejnar, stăpânul informaţiilor căutate de anchetatori, pare că a intrat în pământ. Oare îl mai caută cineva cu adevărat? Adus în instanţă, Marta ar putea deşerta sacul cu secrete. Cei cu “naşul în suflet” tremură la ideea că Marta ar putea vorbi.

Oare mai trăieşte? Tatăl său, Marta Alexandru, a declarat într-un interviu acordat pentru Jurnalul Naţional că are impresia că “s-a întâmplat ceva mult mai grav decât o fugă sau o răpire”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel