Codruţ Marta, ipoteză nouă în cazul dispariției acestuia

Cazul dispariției lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar de la ANAF, ia o nouă turnură. Potrivit anchetatorilor, Marta ar fi  împrumutat cu o sumă foarte mare de bani unui important om de afaceri. La scadență,  Marta şi-ar fi cerut banii înapoi, însă din acel moment, nimeni nu a mai auzit de el, scrie rtv.net.

[caption id="attachment_350619" align="alignnone" width="640"] Profilul lui Codruț Marta de pe site-ul Interpol[/caption]

Anchetatorii au o nouă ipoteză în cazul dispariției lui Codruț Marta. Aceștia  merg acum pe idee că fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, ar fi împrumutat o sumă mare de bani unui cunoscut om de afaceri, bani cu care acesta şi-ar fi deschis o televiziune în România. Potrivit surselor, citate de România TV, momentul în care Codruţ Marta s-a dus să-şi recupereze datoria a fost practic şi momentul în care acesta s-a făcut nevăzut.

 Codruţ Marta a dispărut în luna mai a anului 2012 şi a fost dat în urmărire internaţională. A fost emis chiar un mandat de arestare în lipsă pe numele său. Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar de evaziune fiscală în valoare de peste 15 milioane de euro.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel