Codruț Marta, căutat în CIMITIR. Procurorii DNA au început deshumarea

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Dispărut de opt ani, Codruț Marta este căutat de procurorii DNA într-un cimitir din București.

Deși a dispărut în urmă cu opt ani, Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, este  în continuare căutat de procurorii DNA. De această dată, el a fost căutat în cimitir, arată TVR 1. 

Marta este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală și a dispărut în condiții suspecte încă din anul 2012. În prezent, procurorii suspectează că rămășițele lui ar fi fost îngropate în cimitirul din Pipera, în București, motiv pentru care au început deshumarea și încearcă să afle dacă mai este în viață sau a fost ucis și îngropat în acest cimitir.

Criminaliștii au dezgropat un mormânt și au luat rămășițele umane pentru a le analiza în laborator, pentru a vedea exact dacă îi aparțin lui Codruț Marta.

Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, complice în acest dosar

Potrivit unor surse judiciare citate de TVR, procurorii suspectează că omul de afaceri israelian Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, ar fi în spatele dispariției lui Codruț Marta. După dispariția lui Marta, Schwartzenberg a plecat în Israel și a fost dat apoi în urmărire internațională, însă în alt dosar. Procurorii susțin că acesta ar fi protejat o rețea de evazioniști, din care făceau parte atât Sorin Blejnar, cât și Codruț Marta, potrivit stiri.tvr.ro.

Ce suspectează procurorii DNA

Procurorii DNA suspectează că Marta a primit mită de 1,2 milioane de euro de la această grupare de evazioniști a lui Radu Nemeș. Acesta se află în închisoare, condamnat la șapte ani pentru evaziune fiscală de 57 de milioane de euro. Și Sorin Blejnar se află în detenție, condamnat la o pedeapsă de cinci ani, pentru o mită de 2,6 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel