Codruț Sereș, eliberat. Primele declarații

Codruț Sereș a fost eliberat din închisoare.

Fostul ministru al Economiei Codruţ Sereş a fost eliberat condiţionat, luni seara, din Penitenciarul Jilava, în urma unei decizii a Tribunalului Ilfov, după ce acesta a executat efectiv trei ani din pedeapsa de patru ani şi opt luni primită în dosarul privatizărilor strategice. Codruţ Sereş mai avea o condamnare definitivă de patru ani închisoare în dosarul Hidroelectrica.

'A fost o perioadă lungă, a fost o perioadă grea. Din respect pentru colegii pe care i-am lăsat încă aici, nu o să intru în detalii, dar viaţa în puşcărie nu este una uşoară, este una grea, iar gândurile sunt gânduri bune', a declarat Codruţ Sereş la ieşirea din Penitenciarul Jilava.

Nu poți să uiți

Întrebat dacă dosarul său a fost făcut la comandă, el a spus: 'E târziu, poţi să ierţi, nu poţi să uiţi lucrurile. Despre dosar, poate cu altă ocazie, că aşa, în trei minute la poarta Jilavei, este greu de intrat în toate detaliile'.

În ianuarie 2015, foştii miniştri Codruţ Sereş şi Zsolt Nagy au fost condamnaţi la 4 ani şi 8 luni închisoare şi, respectiv, 4 ani, în dosarul privatizărilor strategice. Zsolt Nagy a fost eliberat şi el condiţionat în octombrie 2017, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel