CODRUȚ MARTA a fost ASASINAT - Ipoteza procurorilor

Anchetatorii care cercetează cazul dispariţei lui Codruț Marta susțin ipoteza conform căreia fostul şef de cabinet al lui Blejnar ar fi fost asasinat.

"Avem în lucru un dosar care are şi acest aspect, al dispariţiei lui Codruţ Marta. Codruţ Marta e dat în urmărire internaţională, pe numele lui s-a solicitat acum doi ani mandat de arestare preventivă. Luăm în calcul şi varianta în care el a fost ucis. La momentul de faţă facem cercetări pe toate aceste planuri. Cel mai probabil el nu se mai afla în viaţă în acest moment", a explicat procurorul-şef adjunct al DNA, Marius Iacob, citat de romaniatv.net.

Anchetatorii au emis o nouă ipoteză în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta. Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar ar fi împrumutat cu o sumă foarte mare de bani un important om de afaceri. Când a venit scadenţa, Marta şi-ar fi cerut banii înapoi, însă din acel moment nimeni nu a mai auzit de el.

Codruţ Marta a dispărut în luna mai a anului 2012 şi a fost dat în urmărire internaţională. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar de evaziune fiscală în valoare de peste 15 milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Vezi și: CODRUȚ MARTA ar fi fost găsit, spune directorul adjunct al IPP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel