Codrin Ștefănescu: "Sistemul care batjocorește oamenii trebuie urgent deparazitat"

Secretarul Consiliului Național al PSD, Codrin Ștefănescu, susține decizia preşedintelui Consiliului Județean Prahova de a demite conducerea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC). Codrin Ștefănescu opinează că această măsură trebuie aplicată în toate județele unde au fost semnalate abuzuri asemănătoare.

Secretarul PSD a salutat vineri decizia președintelui Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, de a demite integral conducerea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului. Ștefănescu recomandă măsura demiterii și pentru județele unde s-au întâlnit cazuri similare.

"Astfel de măsuri ar trebui aplicate în toate județele unde, de-a lungul ultimilor ani, au fost semnalate cazuri asemănătoare, în care oamenii au fost batjocoriți și umiliți de niște funcționari pedelizați, educați într-un vechi sistem politic lipsit de scrupule în general și care a fost nepăsător vizavi de problemele, dramele și necesitățile populației", a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul Consiliului Național al PSD a adăugat că acest sistem, care "prin atitudine și dezinteres, sfidează bunul simț", a fost implementat de regimul Băsescu. Acesta a menționat că sistemul trebuie "urgent deparazitat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel