Codin Maticiuc sare în apărarea lui Ilie Năstase: Poate ne purtăm un pic mai atent cu el

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a sărit în apărarea lui Ilie Năstase.

Codin Maticiuc a comentat pe pagina lui de Facebook situația fostului tenismen Ilie Năstase. Acesta a sugerat că polițiștii ar fi putut fi un pic mai înțelegători cu el.

Codin Maticiuc a scris, sâmbătă, 26 mai, pe Facebook: "Da, știu. Sa bei la volan unul din cele mai grave lucruri ce poți face. Adevărat. Sa te opui apoi testului nu știu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din țara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu' Trump ceva la ureche și in drumul spre casa sa oprească și pe la Macron sa-i lase o atenție apăi nu știu. Poate ne purtam un pic mai atent cu el? Zic și eu.

I s-a spus Nasty toată viața, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren și bad boy in real life. Așa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt și dezavantaje dar e tot ce avem".

"Hai să ne purtăm altfel"

Mesajul lui Codin Maticiuc a stârnit un val de păreri, acesta revenind cu următoarele precizări:  "Când un om a făcut ceva pentru țara asta hai sa ne purtam altfel decât cu alții. Când un om are 72 de ani și e "recalcitrant" hai sa ne purtam altfel decât cu unul de 35 care e la fel. N-am spus sa nu se aplice aceeași lege însă sau ca nu e grav ce a făcut".

(w670)

[citeste si]

Vezi și: Poliția l-a salvat pe Ilie Năstase, în realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel