Codin Maticiuc, mesajul pe care toți ar trebui să-l citească: Atunci am cunoscut-o pe Teodora

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

„Ieri am fost iar la Fundeni să vizităm copiii internați la șase și la șapte, etajele bolii nesuferite”. Așa începe Codin Maticiuc un mesaj emoționant transmis în mediul online.

„Pentru că urmează să mergem în Decembrie de Moș Nicolae și Crăciun, de data asta n-am fost cu cadouri. Am fost cu câțiva zeci de dovleci curățați pe care copiii să-i orneze și cu două cabine foto, una pe fiecare etaj pentru un moment de zâmbet a unui copil bolnav.

Îngerii care fac asta sunt fete (normal!!) și se numesc Oferă în dar: UN Zâmbet. Nu prea vin băieți la aceste acțiuni așa că m-am dus eu cu un prieten gândindu-mă că de data asta e de cărat. Așa a și fost. Pe lângă dovlecii cu care am făcut două drumuri, am mai pus un pic umărul la cabinele foto și astfel ne-am ocupat timpul la început.

Când am terminat, ne-am echipat cu halate și măști dar și o pălăriuță de Halloween și să ne diferențiem un pic de doctori.

Dacă ați citit "Fata de la 702" știți că nu e camera mea preferată. Acum însă acolo stă o fată pe care am vizitat-o eu și acum două săptămâni. Și ea se va face bine. Știu eu! Ea e fata care-mi schimbă vibrația camerei. Simt eu! Trebuie să fie așa.

(w670)

Am intrat apoi din camera în camera unde îngerii deja desenau pe dovleci împreuna cu copiii. Carioci și stickere deopotrivă veniseră să coloreze petele portocalii aduse cu noi de acasă și care acum le făceau în ciuda pereților de faianța. Și atunci am cunoscut-o pe Teodora. O privea pe una din fete cum îi decora și dovleacul ei. M-am așezat lângă ea și i-am spus să lucrăm și noi la el. Mama ei ei mi-a făcut semn că îi băgase perfuzia fix în mânuța dreapta inte două degețele și că nu se poate descurcă bine la desen cu mâna stânga. Eu i-am răspuns că nici eu și de aceea o să fie mai distractiv așa. Am luat o cariocă cu mâna stângă și m-am străduit să fac floricică. Micuța Teodora m-a urmat. Două mâini stângi desenau flori pe dovleac cum se pricepeau mai bine în timp ce într-o mânuță dreaptă curgea perfuzia ce într-o zi sperăm s-o aducă pe Teo acasă”, este mesajul transmis miercuri, 31 octombrie, de Codin Maticiuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel