Codin Maticiuc, mesajul care va exploda pe Facebook: Mă gândesc la tine

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a scris în mediul online un mesaj emoționant despre copilul pe care îl va avea la un moment dat.

„Mă gândesc la tine. Sunt cincisprezece ani de când o fac. Mi se întâmplă când sunt treaz și câteodată chiar și când sunt afumat. Mi se întâmpla când sunt singur sau cu prietenii in jur. Vara când e foarte cald și iarna când stau mult in casa. Mi se întâmpla mereu când ploua.

Ma gândesc la tine si știu ca ne vom înțelege bine. N-are cum sa fie altfel căci noi ne iubim. N-are cum sa fie altfel căci suntem la fel. Avem aceleași vise, sistem de valori și tristeti. Ma gândesc la tine. Tu ești eu doar ca mai bun. Esti varianta mea 2.0. Esti poza mea de pe Instagram dacă as folosi filtre d'alea penibile. Ma gândesc la tine deși încă nu ești. Cel puțin fizic căci in mine ești de ceva vreme. Recunosc ca sper sa fii baiat. Doar pentru ca dacă as avea fata cred ca as iubi-o prea pătimaș. Cu gelozii și posesivitate. Dacă ai fi fata mi-e teama ca n-as ști sa ma port cu tine cum n-am știut sa ma port cu nicio fata din viața mea. Dacă ai fi fata te-aș învața sa fii independenta. Te-aș învața cum sa te comporți cu bărbații ca sa le devii si otrava si antidot. Totuși pentru mine ai fi drog cum n-ai fi pentru altul.

Ma gândesc la tine. Ma gândesc ca dacă baiat ai fi te-aș învața sa trăiești. Te-aș lasa sa și greșești doar ca sa crești. Ți-aș spune tot ce eu n-am știut când am avut vârstele tale. Te-aș învața cum sa le iubești și te-aș ruga sa nu le rănești dar am sa înțeleg de o vei face și voi pune asta pe seama genelor proaste transmise tot de mine.

Nu-mi pasă dacă vei fi fată sau băiat

Ma gândesc la tine. Și nu-mi pasa dacă vei fi fata sau baiat. Vreau sa faci doar ce-ti place dar vreau să-ți placa ceva. Și vreau ca acel ceva să-l faci bine și cu pasiune. Nu insist sa te naști in Romania dar vreau sa crești aici. Măcar cât tine de mine. Vreau sa cunosti țara asta cu bune și cu rele și cândva sa fie mai putine rele in ea datorită tie. Vreau sa vorbești fluent măcar doua limbi străine dar sa gândești și sa înjuri in romană.

Ma gândesc la tine și îți promit ca n-am sa te bat la cap dacă nu știi la scoala dar am sa te bat la propriu dacă nu știi sa spui "buna ziua", "multumesc" și "la revedere". Va trebui sa respecți mai mult femeia de serviciu decât patronul. Și ghici ce? Abia atunci te va respecta și patronul.

Ma gândesc la tine și îți spun ca nu-ti va lipsi nimic. Nimic important. Educația aleasa și călătoriile. Filmul, muzica si teatrul. Poate doar hainele scumpe. Nu te ajuta la nimic, puștiule, crede-ma pe cuvânt. Chiar dimpotrivă. Am învățat și eu dar destul de târziu. Bine, recunosc, mai strict voi fi cu băiatul aici. Fata de vei fi, vei prinde câteva gentuțe. Pentru Birkin însă va trebui sa muncești, însă.

Ma gândesc la tine și ma întreb de ce nu vii încă. Probabil știi tu mai bine când e momentul nostru”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Mesajul, în doar câteva minute, a strâns numeroase like-uri, comentarii și distribuiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel