Imagini și video incredibile din Istanbul - Pace și veselie

The Guardian a creat o pagină specială pentru protestele din Istanbul, unde cei care doresc să contribuie publică poze, înregistrări video, dar și texte care să descrie situația din Istanbul. Imaginile și textele nu au întârziat să apară și sunt publicate pe bandă rulantă. Unele spun că atunci când poliție nu este, este pace. Și alte imagini și texte subliniază că protestele din Istanbul sunt ca un festival fără muzică. 

Imaginile și textele publicate de protestatari pot fi văzute pe witness.guardian.co.uk. Iată o parte din pozele făcute de protestatarii din Turcia:

[caption id="attachment_326114" align="aligncenter" width="612"] Protestatarii dansează[/caption] [caption id="attachment_326120" align="aligncenter" width="640"] Copil sub un steag uriaș[/caption] [caption id="attachment_326123" align="aligncenter" width="640"] Protestatar dansează în mijlocul protestelor din Istanbul[/caption] [caption id="attachment_326124" align="aligncenter" width="609"] Imaginea protestelor din Istanbul- femeile[/caption] Unul dintre prosteatarii care au trimis poze și texte pentru The Guardian, a scris că "noaptea trecută, 6 iunie, aproximativ 30.000 de oameni erau în Parc și în Piața Taksim. Atmosfera era ca la un festival rock fără muzică". Iată și momentul în care un milion de protestatari au cântat Bella Ciao.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel