COD ROȘU de intervenție. Șoferul, VINOVAT de producerea accidentului pe centura Ploieștiului

Din primele cercetări, şoferul autocarului implicat în accidentul de pe DN 1, de la Strejnic, este vinovat de producerea accidentului, la faţa locului nefiind găsite urme de frânare, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu.

Potrivit acestuia, autocarul, care efectua curse regulate pe traseul Măneşti-Ploieşti, a lovit din spate o autobasculantă încărcată cu nisip, la faţa locului nefiind depistate urme de frânare.

Autorităţile iau în calcul mai multe ipoteze, în sensul că şoferul ar putea să fi adormit sau autocarul ar fi putut avea probleme tehnice.

Un număr de aproximativ 30 de persoane au fost rănite în acest accident, până acum fiind înregistrate cinci decese, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, Daniel Nicolae.

Potrivit acestuia, până în prezent au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti 16 persoane. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că şapte persoane au fost încarcerate, cinci dintre ele fiind scoase de pompieri dintre fiare. La faţa locului se intervine cu 22 de ambulanţe ale SAJ şi SMURD. Traficul în zonă este blocat pe sensul de mers pe care a avut loc accidentul, astfel că se circulă alternativ dirijat, la faţa locului aflându-se politişti de la circulaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel