COD ROȘU de caniculă. Unde se vor înregistra temperaturi de 38 de grade la umbră

COD ROȘU DE CANICULĂ. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp un COD ROȘU DE CANICULĂ pentru ziua de 8 iulie, în două județe ale țării.

COD ROȘU DE CANICULĂ. Potrivit ANM, în judeţele Arad şi Bihor se vor înregistra temperaturi maxime de 38...39 de grade, apropiindu-se de recordurile absolute de temperatură ale regiunii. Avertizarea cod roşu pentru aceste două judeţe a fost instituită la ora 9:50 și este valabilă pe tot parcursul zilei.

COD PORTOCALIU DE CANICULĂ. De asemenea, în după-amiaza zilei de miercuri, 8 iulie, în Banat, Crişana, Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei temperaturile maxime vor fi de 37...39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

COD GALBEN DE CANICULĂ. Miercuri, 8 iulie, canicula va persista şi se va accentua. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...38 degrade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în toată ţara.

ANM atenționează că valul de căldură va persista şi pe parcursul zilei de joi, 9 iulie, în regiunile sudice şi sud-estice, iar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat începând din vestul ţării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel