Cod roșu caniculă. Sectorul 1, două linii telefonice puse la dispoziție cetățenilor

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Primăria Sectorului 1 pune la dispoziţia cetăţenilor afectaţi de caniculă liniile telefonice 021/9644 şi 0762.251.007, care sunt deschise 24 de ore din 24.

"Pentru zilele de vineri şi sâmbătă a fost emisă o avertizare de cod portocaliu pentru regiunea noastră. Se aşteaptă un val de căldură ce va aduce temperaturi extreme, cu mult peste mediile specifice perioadei. Vă recomand să evitaţi, pe cât de mult posibil, expunerea la soare la orele amiezei. Pentru locuitorii sectorului nostru afectaţi de caniculă am pus la dispoziţie două linii telefonice deschise 24/24: 021/9644 şi 0762251007 (recomandată pe timpul nopţii)", a scris primarul Daniel Tudorache pe Facebook. 

Potrivit sursei citate, camera de gardă, precum şi cele trei ambulanţe ale Centrului Caraiman sunt disponibile pentru cazurile de urgenţă. 

"Sunt două numere de telefon, un număr scurt, unul de mobil, de preferat să se apeleze pe cel de mobil noaptea. Avem un centru permanent la Centrul Caraiman, avem trei salvări în permanenţă disponibile, deci dacă cineva sună şi îi este rău este adus la Centrul Caraiman. Dacă persoana respectivă e într-o stare mai precară de sănătate, ori rezolvăm pe loc, dacă nu o ducem la un spital din apropiere", a declarat, vineri, edilul sectorului 1 pentru Agerpres. 

Conform site-ului Primăriei Sectorului 5, cetăţenii acestei zone au la dispoziţie numărul gratuit tip TelVerde 0800800187, pe care îl pot apela pentru a semnala eventualele probleme cu care se pot confrunta din cauza temperaturilor ridicate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel