COD GALBEN de vreme rea în 15 județe. Alertă meteo de averse, grindină, vijelii și fulgere

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări nowcasting de Cod Galben de vreme rea. 

De la 14:35 a intrat în vigoare avertizarea de Cod Galben pentru județele Iași, Vaslui și Neamț. Este valabilă până la 16:00. Va ploua torențial, ploi ce vor atinge cantități de 25-30 l/mp, vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni. 

Fulgere, vijelie, grindină de mici și mari dimensiuni, și precipitații ce pot atinge 20l/mp vor fi în Tulcea, până la ora 15:35.

Până la 15:29, se vor semnala averse cu caracter torenţial ce vor atinge 25 -30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului, în județul Brăila. 

În Covasna, este în vigoare o alertă meteo până la ora 16:15. Este Cod Galben de averse de ploaie ce pot cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mică şi medie, descărcărcări electrice, intensificări ale vântului. 

În județele Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Galați sunt, până la 15:30,  ploi cu caracter torențial ce pot atinge 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni. 

În județul Bistrița-Năsăud, până la ora 17:00, se semnalează, sub Cod Galben, descărcări electrice, averse și grindină. 

Până la ora 15:20, în județele Olt, Vâlcea și Gorj se vor semnala descărcări electrice, grindină, averse și vânt puternic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel