Cod GALBEN de viscol în 9 județe. AVERTIZARE meteo

 Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, atenţionări nowcasting Cod galben de viscol, valabile în următoarele ore în 9 judeţe. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în judeţele Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 70...80 km/h, iar ca fenomen meteo asociat este prognozată ninsoare viscolită ce determina scăderea vizibilităţii sub 100 m. 

De asemenea, până la ora 14:00, va fi în vigoare o atenţionare Cod galben de vreme rea în 5 judeţe: Sibiu, Vrancea, Bacău, Neamţ şi Suceava. În aceste judeţe se va semnala ninsoare însoţită de vânt, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi de 50-70 km/h, care va determina scăderea vizibilităţii sub 100 m. 

Conform, ANM, până la ora 16:00, în zona de munte a judeţului Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului la munte, care la altitudini de peste 1.700 m, la rafală vor atinge şi depăşi 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi diminuând vizibilitatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel