Cod galben de inundaţii. Vezi zonele afectate

inundatii
inundatii

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inunații valabilă, miercuri, de la ora 15.00 și până la ora 18.00, în mai multe bazine hidrografice din jumătatea de est a ţării.

Autor: Melinte Oana

Avertizarea vizează râurile mici din bazinele superioare şi mijlocii ale Argeşului, Ialomiţei (judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Prahova), Buzăului (judeţele Covasna şi Buzău), Putnei, Rm. Sărat (judeţele Vrancea şi Buzău), cele din bazinul superior al Bârladului şi afluenţii săi din judeţele Iaşi, Vaslui şi Galaţi.

De asemenea, se menţine codul galben instituit anterior pe râurile mici din bazinele hidrografice Suceava, Moldova, Bistriţa, Trotuş (judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi Harghita) şi pe afluenţii Oltului superior din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov.

Pe de altă parte, până mâine la ora 23.00, este valabilă și avertizare meteo cod galben ce vizează tot jumătatea de est a ţării, dar şi zonele de deal şi de munte din restul teritoriului,. În acest interval vor fi ploi torenţiale şi, izolat, grindină, cantităţile de apă putând ajunge la 50 de litri pe metru pătrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel