EXCLUSIV  Coarnă îi răspunde lui Băsescu în scandalul pensiilor. "Profesor în manipulare. Restul e can-can"

Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă

Fostul preşedinte Traian Băsescu, duminică seară, a adus, la România TV, primul cupon de pensie, arătându-şi nemulțumirea că ia mai puțini bani decât Dumitru Coarnă.

„Am fost comandant de navă, am fost director general în minister, secretat de stat, ministru, primar general şi zece ani preşedintele României. Prima mea pensie a fost 2987 de lei. M-am pensionat pe data de 4 noiembrie 2014, cu o lună înainte să-mi termin mandatul", a spus Traian Băsescu.

De asemenea, în cadrul emisiunii, a făcut şi următoarea declaraţie: „Nu știu dacă vă dați seama ce revoltă îmi generează indivizi precum Coarnă (n.r. Dumitru Coarnă) (...) pensionat medical şi are pensia mai mare decât mine, să ştiţi."

Contactat de redactorii DC News, Dumitru Coarnă a avut o reacţie: „Adunaţi toate pensiile lui şi indemnizaţiile şi o să vedeţi că are de cinci ori mai mult sau chiar de şase ori. Acesta e primul element. Al doilea se referă la faptul că pensia mea este raportată la condiţiile de muncă şi la numărul de ore lucrate de mine. Sunt lucruri foarte clare şi foarte simple. Eu am fost pensionat anticipat cu pensie de serviciu."

(w670) Captură R

Captură România TV

„Poate să spună orice. Nu mă deranjează. Să spună orice, a fost preşedinte, are la îndemână toate pârghiile necesare", a mai spus Coarnă.

„Este profesor în minciună şi manipulare. Restul e can-can. Mă simt onorat că are o preocupare cu privire la persoana mea. Înseamnă că tot ceea ce am afirmat, în ultimii zece ani, despre activitatea dumnealui, a fratelui dumnealui este adevărat. Înseamnă că afirmaţiile au corespondent în realitate. De multe ori, adevărul e grotesc", a declarat, pentru DC News, Coarnă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel