Coarnă: Cum a scăpat Berbeceanu de arest. Atuul comisarului

coarna berbeceanu
coarna berbeceanu

Fostul comisar-șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba, Traian Berbeceanu, a fost eliberat, marți, din arest preventiv, după ce a dus dovezi despre legătura dintre un procuror al cazului său și locotenentul unui interlop, prin care s-a încercat înfundarea polițistului, a declarat liderul sindical SPPCC, Dumitru Coarnă, în emisiunea "La ordinea zilei", difuzată de Antena 3. 

[caption id="attachment_393584" align="alignleft" width="640"] Foto: captură Antena 3[/caption]

Traian Berbeceanu a fost eliberat, marți, după ce completul de trei judecători ai Înaltei Curți a admis recursul avocaților săi împotriva deciziei de prelungire a arestului preventiv.

Coarnă a afirmat că Berbeceanu le-a prezentat magistraților dovezi referitoare la multiple întâlniri ale unui procuror din aces caz cu un "locotenent al unui interlop". Acesta din urmă a preluat un mesaj fabricat "de către procurori" și a depus "depoziție împotriva" lui Berbeceanu, mai spune liderul SNPPC.

Citește și: Războiul lui Berbeceanu cu procurorul-șef al DIICOT Alba: care este mai puternic în declarația de avere

Dosarul lui Traian Berbeceanu a fost construit și în baza declarațiilor a mai multor interlorpi.

"În ziua de 22, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când se judeca recursul la dosarul de prelungirea arestării, Berbeceanu a declarat în şedinţa publică faptul că în perioada în care se afla în arest preventiv, un interlop din zonă a venit cu un mesaj fabricat de către procurori şi a depus depoziţie împotriva sa. Mesajul era construit în sensul că cineva din anturajul lui Berbeceanu îl ameninţa pe acel interlop", a afirmat liderul sindical SNPPC.

"Berbeceanu a explicat judecătorilor că are o înregistrare cu un anume procuror care, în două rânduri, în acea perioadă, s-a întâlnit cu un locotenent al acelui interlop. Dovada a pus-o la dispoziţia Parchetului", a mai declarat Coarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel