CNMR sprijină acțiunile Universității de Stat din Tiraspol

România - Republica Moldova
România - Republica Moldova

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) susține și sprijină acțiunile Universității de Stat din Tiraspol care va trimite o delegație numeroasă la Universitatea Craiova în perioada 20-22 februarie 2018. 

Delegația va fi codusă de rectorul prof. univ. dr. Eduard Coropceanm. Vor fi organizate mai multe întâlniri pe parcursul a trei zile. Întâlnirile vor fi programate pe domenii de studiu și vor participa reprezentanți ai Universitătii din Craiova și studenți din Republica Moldova care învață deja la UCV.

[citeste si]

Universitatea de Stat din Tiraspol a fost transferată temporar la Chişinău, din cauza conflictului transnistrean. Aceasta este în prezent singura universitate europeană refugiată.

Cele două instituţii de învăţământ superior vor semna un acord bilateral la finalul întâlnirii.

Centenarul, momentul pentru a face mai mult

”Cred că Centenarul este un moment propice pentru a face mai mult, pentru a transmite mesaje mai concrete şi mai limpezi. Ne dorim ca deschiderea noastră să fie de bun augur, iar colegii de la Universitatea de Stat din Tiraspol să descopere în noi parteneri puternici, alături de care să construiască legături didactice şi de cercetare solide” a declarat prof. univ. dr. Cezar Spînu, rectorul Universităţii din Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel