CNMR, mesaj la zi importantă pentru România

CNMR isi manifesta loialitatea si sustinerea fata de simbolurile Natiunii Romane prin sarbatorirea Zilei Drapelului National al Romaniei.

Cu aceasta ocazie, conducerea Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei transmite tuturor cetatenilor romani un indemn pentru valorizarea si apararea Drapelului si a tututor celorlalte simboluri nationale.

CNMR isi manifesta "inca o data consecventa in raport cu devierile si provocarile unor membri din conducerea UDMR din aceasta perioada. Reamintim ca asteptam din partea tuturor institutiilor statului o sanctionare corespunzatoare a deputatului UDMR, Kulcsr – Terza Jzsef – Gyrgy pentru declaratiile defaimatoate la adresa simbolurilor nationale (inclusiv la adresa drapelului)".

Drapelul National reprezinta unul din reperele fundamentale ale poporului roman pe care Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei il va apara, promova si valoriza in fata oricaror provocari. De asemenea, legea prevede clar organizarea unor programe si manifestari cultural-educative, cu caracter evocator sau stiintific, consacrate istoriei patriei precum si prin ceremonii militare, organizate in cadrul unitatilor Ministerului Apararii Nationale si ale Ministerului de Interne.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel