CNMR, mesaj de unitate către toți românii

CNMR
CNMR

Universităţi, mediul de afaceri, sindicate, organizaţii profesionale, ONG-uri sau filiale CNMR işi manifestă solidaritatea cu toţi cei care astăzi, simt şi respiră romneşte.

Eforturile tuturor organizaţiilor şi personalităţilor membre CNMR s-au concretizat în multe acţiuni de conştientizare a identităţii poporului român: a culturii, istoriei, limbii, modelelor şi mentorilor naţiunii române de-a lungul timpului. Astăzi, de 1 Decembrie 2017, zeci de acţiuni ale reprezentanţilor CNMR sunt în plină desfăşurare în întreaga ţară: de la participarea Ambasadorului CNMR al Culturii şi Identităţii Naţionale, preotul Antonie Tămaş, la marşul simbolic al românilor în Covasna, până la parada organizată în Bucureşti de către Vicepreşedinţii şi membrii CNMR sau activităţi caritabile ori comemorative ale filialelor CNMR din întreaga ţară.

„1 Decembrie 1918 este ziua finalizării celui mai important vis al naţiunii române. Astăzi, sărbătorim 99 de ani de la Marea Unire şi le mulţumesc tuturor colegilor (tot mai mulţi) din CNMR, pentu efortul şi solidaritatea de a se opune unor tendinţe de destrămare a statului român. Rămânem la fel de fermi faţă de orice acţiune subversivă menită să destabilizeze sau să împroaşte cu ură şi dezbinare între români, indiferent de etnie. Cu TOŢII suntem români şi să pătrăm România unită, ca respect pentru milioanele care au murit pentru acest ideal şi din responsabilitate pentru milioanele ce se vor naşte şi au dreptul să locuiască şi să vorbească româneşte pe aceste teritorii. Am alături de mine oameni extraordinari, militari sau civili care sunt gata oricând să-şi apere ţara şi să promoveze toleranţa şi iubirea, ca arme în faţa provocărilor diverse!”, a declarat  Preşedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu.

[citeste si]

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, urează un la mulți ani istoric şi plin de căldură şi dragoste frăţească tuturor românilor. În utimii 3 ani, CNMR s-a identificat ca unul dintre principalii apărători ai statului naţional, unitar şi indivizibil.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy