CNMR își extinde rețeaua națională

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) a lansat, marți, filiala județului Arad în prezența a peste 200 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri, academic şi administrativ din județul Arad, la sediul Universității „Aurel Vlaicu”.

 

Inaugurarea CNMR Arad a avut loc în prezența Președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, domnul Alexandru Cumpănaşu, precum și a Rectorului Universităţii „Aurel Vlaicu”- doamna Ramona Lile, a prorectorului Universităţii ”Vasile Goldiş”, a Vicepreşedintelui CJ Arad – doamna Claudia Boghicevici şi a şefului cancelariei Prefecturii Arad. Din partea CNMR au mai fost prezenţi Raluca Bârsăian, Vicepreşedinte CNMR dar şi Ciprian Preda, Preşedinte CNMR Timiş, informează aid-romania.org.

În cadrul inaugurării, președintele Coaliției a prezentat Planul Naţional pentru Modernizare a României, document ce traduce dorința CNMR de schimbare şi modernizare.

În discursul său, Alexandru Cumpănaşu a insistat asupra riscului de destabilizare a României şi necesitatea, mai mult ca oricând, a unirii tuturor românilor în jurul unor valori şi idealuri comune dar şi a exercitării unei presiuni pozitive pentru furnizarea unui management eficient din partea guvernului central sau local.

Totodată, președintele Coaliției, Alexandru Cumpănaşu, a subliniat, încă o dată, faptul că CNMR nu va deveni niciodată un partid politic ci va reprezenta principalul pilon de stabilitate al României, indiferent de arhitectura politică sau instituțională a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel