CNMR își extinde rețeaua națională

Elena Badea / 07 feb 2017 / 19:46 Salveaza PDF Comentarii

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) a lansat, marți, filiala județului Arad în prezența a peste 200 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri, academic şi administrativ din județul Arad, la sediul Universității „Aurel Vlaicu”.

 

Inaugurarea CNMR Arad a avut loc în prezența Președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, domnul Alexandru Cumpănaşu, precum și a Rectorului Universităţii „Aurel Vlaicu”- doamna Ramona Lile, a prorectorului Universităţii ”Vasile Goldiş”, a Vicepreşedintelui CJ Arad – doamna Claudia Boghicevici şi a şefului cancelariei Prefecturii Arad. Din partea CNMR au mai fost prezenţi Raluca Bârsăian, Vicepreşedinte CNMR dar şi Ciprian Preda, Preşedinte CNMR Timiş, informează aid-romania.org.

În cadrul inaugurării, președintele Coaliției a prezentat Planul Naţional pentru Modernizare a României, document ce traduce dorința CNMR de schimbare şi modernizare.

În discursul său, Alexandru Cumpănaşu a insistat asupra riscului de destabilizare a României şi necesitatea, mai mult ca oricând, a unirii tuturor românilor în jurul unor valori şi idealuri comune dar şi a exercitării unei presiuni pozitive pentru furnizarea unui management eficient din partea guvernului central sau local.

Totodată, președintele Coaliției, Alexandru Cumpănaşu, a subliniat, încă o dată, faptul că CNMR nu va deveni niciodată un partid politic ci va reprezenta principalul pilon de stabilitate al României, indiferent de arhitectura politică sau instituțională a României.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27