CNMR și-a ales conducerea pentru București și Ilfov

Foto: CNMR.ro
Foto: CNMR.ro

Astăzi, 3 Februarie 2018, a avut loc lansarea filialelor Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, București și Ilfov.

Întâlnirea a fost prezidată de către președintele CNMR, Alexandru Cumpanașu și vicepreședinții CNMR Mihaela Olaru, Eduard Dumitrașcu și Liviu Beșleagă, cu participarea a peste 100 de delegați.

În cadrul evenimentului a fost modificată structura administrativă a CNMR, prin numirea doamnei Simona-Gabriela Baltag în funcția de Secretar General al CNMR la nivel central și a doamnei Cristina Crucianu în funcția de Secretar Executiv al CNMR.

Evenimentul a continuat cu alegerea conducerii celor două filiale în următoarea componență: Paul Milodin, președinte filiala București Vlad Barbu, președinte filiala Ilfov Astfel, CNMR își consolidează poziția la nivel național prin întărirea capacității administrative și lansarea de noi filiale. "Prin numirea doamnei Simona Baltag în funția de Secretar General al CNMR am realizat o consolidare importantă a organizației din punct de vedere administrariv și ca reprezentare, notează CNMR pe site-ul oficial.

„Experiența în administrația centrală și rezultatele obținute vor spori dinamica și forța CNMR. De asemenea, alegerea conducerii filialelor CNMR București și Ilfov cu o prezență numeroasă a delegaților arată forța și reprezentativitatea crescândă a CNMR și rolul important pe care aceasta îl va juca în dezvoltarea zonei metropolitane", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel