CNMR Bacău, conducere nouă. Alexandru Cumpănaşu, mesaj

CNMR
CNMR

Pe 28 noiembrie, în cadrul workshop-ului educațional Un pas spre viitor-Ingineria-o carieră de succes, ce a avut loc la Bacău, a participat o delegație condusă de Alexandru Cumpănașu, președinte CNMR.

Cu această ocazie, președintele CNMR l-a numit la conducerea filialei Bacău pe Bogdan Marin. Această numire survine nominalizării pentru funcția de Secretar de Stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale, a fostului președinte al filialei CNMR Bacău, Paul Cotârleț.

"Îi urez mult succes domnului Bogdan Marin, în noua sa calitate de președinte al CNMR-Bacău, în demararea de proiecte și activități care să ajute la modernizarea comunității băcăuane. Aduc de asemenea mulțumiri și Universității Vasile Alecsandri din Bacău, membră a CNMR și care asigură un sprijin important în crearea de oportunități de dezvoltare pentru județul Bacău.

România are nevoie de structuri civice puternice care să fie reprezentate de oameni curajoși și cu viziune. CNMR trebuie să asigure expertiză pentru rezolvarea problemelor comunităților care să funcționeze în același timp și ca un mecanism de monitorizare a performanțelor societății politice", a declarat Alexandru Cumpănaşu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel