CNAIR: Reîncep lucrările pe Autostrada Soarelui

Asfaltare - foto ilustrativ
Asfaltare - foto ilustrativ

Miercuri, 05.02.2020, la sediul CNAIR, a avut loc o întâlnire între conducerea companiei, repezentanți ai Poliției Rutiere, ai DRDP București și ai antreprenorilor ce execută lucrările de reparații pe A2, București – Constanța.

Părțile implicate au hotărât ca lucrările să demareze în data de 15 februarie și să fie sistate în data de 01 iulie. De asemenea, precizăm că lucrările vor fi oprite în zilele de  1, 2 și 3 mai 2020. Tot în cadrul acestei întâlniri s-a stabilit ca în urma unor analize, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră să stabilească restricțiile și variantele de circulație ce se vor impune pentru desfășurarea lucrărilor în condiții de siguranță. Precizăm că acestea vor fi anunțate opiniei publice în timp util.

În ce constau lucrările

Lucrările ce vor începe în această lună pe calea 1 a autostrăzii A2 între km 12 – km 21 și km 27 – km 36, constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active și repararea rosturilor degradate.

Reamintim că lucrările de pe sectorul București – Fundulea al A2, București – Constanța, sunt împărțite în două loturi astfel:

Lotul 1 km (12+000 - km 24+000) Calea 1 și 2, are o lungime de 12 km, si va fi executat de S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. la o valoare a lucrărilor de 41.7 mil lei, fără TVA.

Lotul 2 km (24+000 - km 36+000) Calea 1 și 2, tot în lungime de 12 km, va fi executat de S.C. SAGA BUSINESS CONSTRUCT S.R.L, la o valoare a lucrărilor de 44.9 mil lei, fără TVA, transmite CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel