CNAIR, precizări privind accidentele rutiere din ultimele ore

Bogdan Cotigă / 10 ian 2019 / 20:14 Salveaza PDF Comentarii
Accident
Descriere foto: Accident

Având în vedere informațiile prezentate recent în mass-media referitoare la accidente soldate cu victime pe drumuri naționale, CNAIR SA face unele precizări.

Carosabilul de pe drumurile naționale pe care au avut loc accidentele nu era acoperit cu zăpadă, iar pe aceste drumuri utilajele CNAIR interveniseră cu material antiderapant. De altfel, imaginile surprinse la locul accidentelor demonstrează clar că pe carosabil nu era nici zăpadă și nici polei. De asemenea, rapoartele Poliției Rutiere au arătat clar că vina producerii accidentelor a aparținut exclusiv conducătorilor auto implicați în accidente.

Apel la mass-media


Facem apel la reprezentanții mass-media ca înainte să difuzeze astfel de știri să verifice realitatea din teren și să solicite informații de la autoritățile de resort ( Politie, ISU, CNAIR), pentru a nu propaga în spațiul public informații care nu corespund realității. Totodată, reamintim că în această perioadă se circulă pe rețeaua rutieră de drumuri naționale în condiții de iarnă și pe multe porțiuni de drum carosabilul este umed. Ca atare facem din nou apel la conducătorii auto să conducă prudent, să adapteze viteza la condițiile de drum, să păstreze o distanță de siguranță între autovehicule și să nu efectueze manevre bruște.

VEZI ȘI:

CNAIR a răspândit peste 6 tone de material antiderapant

VISCOL în România. CNAIR, acțiune în forțăTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83