CNAIR, lucrări Giurgiu: Circulaţia pe Podul Prieteniei se desfăşoară alternativ, pe câte un singur sens de mers

[] []

12 aug 2019 / 10:26
Salveaza PDF Comentarii

Circulaţia pe Podul Prieteniei prin PTF Giurgiu - Ruse, Bulgaria, se desfăşoară luni, alternativ, pe câte un sens de circulaţie, între orele 10,00-14,00, ca urmare a efectuării măsurătorilor de planeitate şi rugozitate la finalizarea lucrărilor de reabilitate a covorului asfaltic pe partea română a podului.

'CNAIR a informat faptul că luni, între orele 10,00-14,00, traficul prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, va fi îngreunat din cauza unor lucrări de reabilitare a carosabilului. Practic, vor fi executate măsurători de planeitate şi rugozitate în vederea recepţiei finale a lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe partea română a Podului Prieteniei, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din România' a informat, luni, ITPF Giurgiu.

În ultimele două săptămâni au fost efectuate lucrări de reabilitare a covorului asfaltic pe Podul Prieteniei, acum pregătindu-se recepţia lucrărilor. Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse atât pentru camioane, cât şi pentru autoturisme este de 30 de minute. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25