CNAIR, lucrări Giurgiu: Circulaţia pe Podul Prieteniei se desfăşoară alternativ, pe câte un singur sens de mers

Circulaţia pe Podul Prieteniei prin PTF Giurgiu - Ruse, Bulgaria, se desfăşoară luni, alternativ, pe câte un sens de circulaţie, între orele 10,00-14,00, ca urmare a efectuării măsurătorilor de planeitate şi rugozitate la finalizarea lucrărilor de reabilitate a covorului asfaltic pe partea română a podului.

'CNAIR a informat faptul că luni, între orele 10,00-14,00, traficul prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, va fi îngreunat din cauza unor lucrări de reabilitare a carosabilului. Practic, vor fi executate măsurători de planeitate şi rugozitate în vederea recepţiei finale a lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe partea română a Podului Prieteniei, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din România' a informat, luni, ITPF Giurgiu.

În ultimele două săptămâni au fost efectuate lucrări de reabilitare a covorului asfaltic pe Podul Prieteniei, acum pregătindu-se recepţia lucrărilor. Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse atât pentru camioane, cât şi pentru autoturisme este de 30 de minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel