CNADNR, amendă "uriașă" pentru starea DN 71, care leagă Târgoviștea de Sinaia

Foto: vptv.ro
Foto: vptv.ro

Compania Naţională de Drumuri a încurcat-o. Aceasta a primit o amendă 'uriașă" din cauza stării deplorabile în care se află DN 71, care leagă Sinaia de judeţul Dâmboviţa. Amenda vine după ce Poliţia Rutieră Prahova a descoperit că drumul e plin de gropi, dar şi că parapetele distruse nu au fost înlocuite.

Polițiștii rutieri au amendat administratorul drumului cu suma de 2.625 lei pentru neregulilele constate în ceea ce privește starea carosabilului, plin de gropi si de denivelări.

"În urma verificărilor efectuate asupra stării de viabilitate a D.N. 71, segment de drum cuprins între localitatea Sinaia (km. 107) și limita cu județul Dâmbovița, polițiștii Serviciului Rutier au constatat mai multe deficiențe privind starea părții carosabile, respectiv gropi și denivelări generalizate", anunță IPJ Prahova într-un comunicat.

Distanța  între Sinaia şi Târgovişte este de 66 kilometri, acest drum fiind singura cale prin care zecile de mii de turiști pot ajunge la obiectivele turistice de pe Valea Ialomiței și din Platoul Bucegi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel