Urmărește emisiunea live


CNA, reacție la informațiile privind implicarea într-un grup care pregătește o platformă informatică, ce va scana presa online, bloguri și rețele sociale

Pexels
Pexels

Consiliul Național al Audiovizualului a reacționat după informațiile apărute în presă privind implicarea într-un grup de lucru care pregătește o platformă informatică, ce va scana presa online, bloguri și rețele sociale.

Consiliul Național al Audiovizualului a spus că instituția nu a primit nicio solicitare sau invitație de a lua parte la o astfel de inițiativă și nici nu este implicată într-un asemenea proiect.

CNA a mai transmis că este autoritate unică de reglementare în domeniul serviciilor media audiovizuale, reglementarea presei online neintrând în sfera de competență a Consiliului.

„Referitor la informațiile apărute în presă privind implicarea CNA într-un grup de lucru care pregătește o platformă informatică, ce va scana presa online, bloguri și rețele sociale:

 

Instituția noastră, Consiliul Național al Audiovizualului, nu a primit nicio solicitare sau invitație de a lua parte la o astfel de inițiativă și nici nu este implicată într-un asemenea proiect.

 

Menționăm că CNA este autoritate unică de reglementare în domeniul serviciilor media audiovizuale, reglementarea presei online neintrând în sfera de competență a Consiliului”, a transmis Consiliul Național al Audiovizualului (CNA).

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel