CNA, decizie pentru noile studiouri ale televiziunilor Intact

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis, marți, cu unanimitate voturilor membrilor prezenți la ședința, să autorizeze noile studiouri de emisie și producție ale televiziunilor grupului media Intact, care sunt situate la complexul Romexpo din București.

Astfel, Antena 3, Antena Internațional, Antena 1, Zu TV și Happy Channel, care sunt deținute de trustul Intact prin intermediul societăților Antena 3 SA, respectiv Antena TV Group SA, vor putea să înceapă să emită de la Romexpo și să renunțe la studiourile din șoseaua București-Ploiești.

Totodată, CNA a aprobat și modificarea sediului social al Antena 3 din clădirea din București-Ploiești, numerele 25-27, într-o clădire din Bulevardul Ficusului, numărul 44A.

Sorin Alexandrescu, Chief Executive Officer (CEO) al Antena Group, a declarat, în ședința de marți a CNA, că Romexpo este o soluție tranzitorie, Iride Business Park din bulevardul Dimitrie Pompeiu din București urmând să fie din aprilie sediul definitiv al studiourilor televiziunilor Intact. În acest sens, urmează să fie solicitat la momentul respectiv acordul CNA.

[citeste si]

Alexandrescu a spus că a decis să apeleze la această soluție tranzitorie după o întâlnire din 18 februarie cu membrii CNA și după ce reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) nu au răspuns solicitărilor grupului Intact, care a dorit să își exercite dreptul de preempțiune pentru a achiziționa spațiul din București-Ploiești, în care își desfășoară activitatea pe baza unor contracte de închiriere.

"După întâlnirea cu dumneavoastră am avut o întâlnire cu reprezentanții ANAF, la foarte scurt timp, în care nu am primit nicio soluție pentru toate solicitările noastre transmise anterior acestora. În schimb, ni s-a solicitat să facem un material explicativ cu privire la argumentele pentru care facem acea solicitare, era vorba de acel termen de nouă luni de zile (în care trustul Intact și-ar fi putut muta definitiv studiourile, n.r.). La respectivul document ni s-a răspuns cu două acțiuni în instanță, una dintre ele privind blocul turn (al Intact, n.r.) și cea de-a doua privind locația din București-Ploiești, al cărei termen în instanță este peste două zile", a mai spus Sorin Alexandrescu, citat de Agerpres.

Acesta a afirmat că noua structură din Iride Business Park în care vor fi mutate definitiv sistemele de producție și emisie ale Intact va fi disponibilă din 29 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel