CNA, decizie cu privire la NCN, unde Răzvan Dumitrescu realizează o emisiune

NCN, televiziunea unde jurnalistul Răzvan Dumitrescu realizează zilnic o emisiune locală, se va extinde și din decembrie va fi post de știri național. 

”Vom merge pe modelul editorial Euronews”, a spus jurnalistul clujean Liviu Alexa în fața membrilor CNA, care au aprobat acordarea unei licențe prin cablu, cu acoperire națională, pentru televiziunea de știri NCN.

Liviu Alexa a spus, pentru paginademedia.ro, că plănuiește lansarea în 1 decembrie. Are deja un acord de distribuție cu compania Telekom și că în discuții și cu alți cabliști.

În fața CNA au susținut proiectul Liviu Alexa, proprietarul televiziunii, și Răzvan Dumitrescu, realizatorul principalului talk-show.

[citeste si]

Răzvan Dumitrescu a afirmat: ”Pentru mine, a fost o experiență foarte utilă să vin din București în Cluj ca să constat ceva ce doar bănuiam: presa din teritoriu practic nu mai există sau există doar formal. (...) De ce vrem să facem televiziunea asta națională. Pentru că într-o țară normală cred că presa locală este cea care furnizează cea mai multă informație pentru cea centrală. Nu mai există legătura asta. Există niște televiziuni de știri puternice la centru care se ocupă de agenda națională, rupte total de teritoriu. Ele nu pot suplini, prin resurse proprii, acoperirea unui teritoriu precum al României.”

Televiziunea va avea un talk-show, seara, prezentat de Răzvan Dumitrescu, iar în rest, scurte emisiuni de cinci minute pe diverse tematici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel