CNA cere Antenei3 să nu-i ia banii. Ciutacu: Să pună mână de la mână

ciutacu si badea dece
ciutacu si badea dece

CNA este executat silit de Antena3 pentru plata a 6.159 de lei, pentru cheltuieli de judecată în cazul unui proces declanșat pentru emisiunea ”În Gura Presei”. Nefiind un caz singular, Consiliul va redacta o scrisoare către Antena3 și SC Ocram Televiziune SRL (cu care a pierdut trei procese), prin care va solicita să nu li se ceară plata cheltuielilor de judecată. Realizator Antena3, Victor Ciutacu a scris pe blogul său că membrii CNA ar trebui să ”pună mână de la mână” pentru a face plata cheltuielilor, ”dacă le-a plăcut să fie politruci abuzivi”.

"Şi (subiectul, n.r.) se va lăsa cu o scrisoare publică către cei doi radiodifuzori, care emit pretenţii către o instituţie, în condiţiile în care instituţia nu face altceva decât să aplice Legea audiovizualului, nu îşi ia cotă parte din amenzile aplicate, ca să poţi să spui ok, îi cer cheltuieli de judecată fiindcă, în funcţie de cât îşi ia amendă, îşi ia şi procent", a declarat astăzi președintele CNA, Laura Georgescu, în cadrul ședinței Consiliului Național al Audiovizualului.

Victor Ciutacu spune că, în opinia sa, i-ar ține pe membrii CNA ”din blocat de conturi în blocat de conturi”, pentru atitudinea abuzivă arătată de Consiliu.

”Dar, dacă ar fi după mine, pe măsură ce sentinţele câştigate ar deveni executorii, i-aş ţine din blocat de conturi în blocat de conturi şi în executări silite din cele mai barbare. N-au luat ei banii, ci Finanţele? Pe cine interesează? Când se urcau pe noi şi li se părea că nu răspund pentru nimic, ea bine. Acu-i timpul decontului. Dacă le-a plăcut să fie politruci abuzivi şi n-au avut discernământ, să pună mână de la mână. Trebuia să se întâmple şi chestia asta!”, scrie Victor Ciutacu.

În P.S-ul articolului, realizatorul emisiunii ”Vorbe Grele”  anunță că îi va face plângere penală Consiliului, dacă Antena3 va avea din nou câștig de cauză, într-un proces de anulare a unei amenzi.

”În ce mă priveşte, dacă vom câştiga procesul de anulare a amenzii de jumătate de miliard pentru interviul cu Ponta, rămâne cum am promis: plângere penală în nume personal, pentru abuz în serviciu, tuturor membrilor CNA care au votat pentru”, conchide Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel