CNA, amendă uriașă pentru un important post de televiziune

Consiliul Național al Audiovizualului a hotărât, în ședința de luni, amendarea uneia dintre cele mai importante televiziuni din România, cu suma de 10.000 de lei.

La propunerea lui Christian Mititelu, CNA a amendat televiziunea B1 Tv cu 10.000 de lei, scrie paginademedia.ro. Sancțiunea a fost aplicată pentru ediţia din 29 noiembrie a emisiunii „Talk B1” şi pentru ediţia din 24 decembrie a emisiunii „Lumea lui Banciu”, vizate fiind ieșirea europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor la adresa Angelei Bălan și limbajul folosit de Radu Banciu.

Corneliu Vadim Tudor s-a certat în direct cu Angela Bălan - fost membru PRM - căreia i-a adus mai multe acuzații și injurii:

- „Pot să mă duc cu o mahalagioaică de tipul acesta în Parlamentul European? (…) Dar nu se poate opri, pentru că ea… . Cât ai băut, Angela, de ai limbarnița asta, femeia lui Dumnezeu?

- „Ai fost patru ani senatoarea mea și ai fost cea mai proastă membră a Senatului! Cea mai slabă membră a Senatului!

Iată și afirmațiile considerate discriminatorii ale lui Radu Banciu, care a vorbit despre premierul Republicii Moldova.

Leancă ăsta, e un terchea-berchea. Și în general, Moldova este exact ca țiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champ Elysee. Sau care stătea, că acum nu mai ai voie să cerșești, în centru, în Franța. Asta este Moldova. Un țăran sau un țigan, după cum vreți, care n-a făcut altceva decât să cerșească pe lângă România de când îi știm noi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel