CNA. Absolut TV, televiziunea soției deputatului PSD, Mircea Drăghici, are licență națională

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de marți transformarea licenței prin cablu a Absolut TV din Mioveni în televiziune cu transmisie prin satelit și acoperire națională. Absolut TV, televiziune generalistă, cu 57% programe de informare, se va muta din Mioveni în Pitești, informează paginademedia.ro.

Postul aparține  Georgianei Drăghici, soția deputatului PSD Mircea Drăghici, postul urmând să se lanseze la nivel național în jurul datei de 1 decembrie, după cum a declarat pentru sursa citată Georgiana Drăghici. Acesta se va vedea pe toate companiile de cablu, RCS, UPC, Telekom și Akta.

„Anul trecut vă rugam să ne acordați credit pentru a reporni un post TV aflat într-o stare latentă, Absolut TV de la Mioveni. Am reușit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate și ne-am atins taregtul pe piața locală, de aceea ne dorim să ne exitindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Suntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marți miercuri. Avem și o emisiune dedicată diasporei," a declarat Georgiana Drăghici, în fața membrilor CNA. 

[citeste si]

„Obiectivul nostru este extinderea la nivel național. Am reușit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituții publice, câștigate prin licitații publice, prin SEAP. Avem contracte cu firme, dar pentru a ne extinde și a ne dezvolta, avem nevoie de mai multă vizibilitate la nivel național.", a mai adăugat Georgiana Draghici.

Absolut TV  are și un parteneriat cu postul Dacia TV, din Italia, care redifuzează programele televiziunii argeșene.

Transformarea postului a trecut cu șapte voturi pentru și două împotrivă, din membrii prezenți. Radu Herjeu și Gabriel Tufeanu au fost membrii care au votat împotriva extinderii postului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel