CNA a interzis un spot publicitar cu Monica Tatoiu

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu

CNA a decis, în ședința de marți, interzicerea unui spot publicitar cu Monica Tatoiu. Este vorba despre versiunea de radio a spotului publicitar pentru produsul Supramax Mobil Gel, motivul invocat fiind că nu informează corect publicul.

„Decizie de intrare în legalitate în privinţa spotului pentru promovarea produsului „Supramax Mobil Gel”, spot difuzat de posturile de radio Europa FM, Pro FM, Radio România Actualităţi, Magic FM şi Kiss FM (perioada monitorizată iulie – septembrie 2013). Consiliul a constatat că publicitatea respectivă contravine prevederilor art. 93 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizualului potrivit cărora „comunicările comerciale audiovizuale trebuie să respecte, indiferent de formă şi de durată, principiile de protecţie a minorului, de informare corectă a publicului, de respectare a demnităţii umane, de asigurare a unei concurenţe loiale””, se arată într-un comunicat remis de Consiliul Național al Audiovizualului.

Cum sună spotul

În spotul publicitar Supramax Mobil Gel se spune, potrivit Mediafax: „(...) de când folosesc Supramax Mobil Gel aş putea dansa toată ziua (...), deci Supramax Mobil Gel este secretul Monicăi Tatoiu (...) Cu Supramax Mobil Gel te mişti în voie, fără probleme cu muşchii sau articulaţiile, te bucuri de viaţă la maxim, la fel ca Monica Tatoiu”. De asemenea, în spot apare o voce care spune: „Sunt Monica Tatoiu şi vă recomand Supramax Mobil Gel”.

Astfel, CNA a decis să aplice în acest caz o decizie de intrare în ilegalitate în privinţa spotului publicitar Supramax Mobil Gel, fapt care presupune că reclama nu mai poate fi difuzată în forma aceasta, care încalcă legislaţia audiovizualului privind informarea corectă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel